Blog Sepi!! Aku Dah Serik Menghentam!!( Panas Hati)

BLOG SEPI?? ye ke??Aku SERIK hentam Orang??ye ke??OH TIIDAKK!! aku cuma insaf sikit je pun..sempena bulan mulia takkan aku nak hentam orang??korang nie...Tak serik punya!!jangan risau la ye...

Assalammualaikum....Sepinya blog aku sekarang..aduhai sepinya hatiku...rawan dan pilu..macam-macam aku rase..manis..masam..pahit..haish!!ape aku merapu meraban nie?? Sebenarnya aku jarang update sekarang sebab busy sikit dan banyak sangat benda aku nak uruskan sampai naek bingung kepala aku  nie. So,kurang sikitlah aktiviti blogging aku. Sepanjang bulan ramadhan hari itu alhamdulillah rezeki aku murah kuih raya aku jual berhasil.
sumber pakcik google..

Aku buat semua kuih kat atas tu tau..haish mane ade..super power ke aku mampu buat kuih banyak macam tu..akan aku dah tulis sumber pak cik google..pak cik tu la bagi aku pinjam gambar die..alhamdulillah duit jualan semua aku dah masuk bank. Boleh la aku tampung belajar nanti sebab aku aku tak amik pape pinjaman dan study aku tanggung sendiri sebab aku dah ada income sendiri kadang-kadang terdesak cari Abah aku la..ehehhe.Alhamdulillah rezeki Allah..Tapi korang jangan ingat aku jual kuih raya nie je nak leh tanggung semua..aku buat macam-macam la nak tahu pm la aku kat mane-mane yang boleh..

sumber pak cik google

Aku suke hentam orang??mane ade..aku baek je la..tapi jom terjah entry panas kat blog nie..lepas tu simpulkan sendiri la aku nie suke hentam ke tak..aku nak tau jugak. Bile aku tak hentam blog aku sepi je..tapi entry-entry kat bawah ni yang aku nak tunjuk nie aku takde niat pon nak hentam orang la..Kite terjah celoteh-celoteh aku yang asyik hentam orang je..tapi aku takde niat tau...Sebenarnye satu entry nie buat aku terdiam sebentar...entry Celoteh aku yang Celoteh Si mulut Becok nie la aku diam kejap. Habis semua pakat lawan hentam kat bahagian komen dan mulanya aku ingat nak bagi panas lagi tapi ade jugak yang nasihat aku jangan la menyakitkan hati orang. Memandangkan aku pon busy so sku malas la nak cari pasal lagi dengan ANON-ANON..nanti lagi bnyak ANON bengang pulak..chill ye semua...




*klik untuk tumbesaran sempurna..klik sini untuk ke entry CELOTEH MULUT BECOK AKU
sumber pak cik google

Amacam??aku rase biase je..panas ke??anon-anon tu punye bengang dengan aku.Aku bangga Blogger-blogger hebat datang komen blog picisan aku nie..Serik dah la nie...Eh!!tolong sikit celoteh aku cuma tumpul je taringnye..korang tunggu la nanti aku kasi kaw-kaw punye baru anon lari-lari datang sini..Buat anon-anon maafkan aku ye andai aku menyinggung hati. Kalau Anon kata aku tak penah kena hentam nie memang satu kesilapan la. Blog aku dah banyak kali jatuh kena hentam dengan Anon la..Korang je tak tahu sebab aku tak nak la kecoh-kecoh nanti tersipu malu pulak Anon sebab jadi femes sangat kan. So ..aku simpan-simpan je..Tapi aku sayang giler kat Anon nie macam dalam entry yang Aku cakap AKU SAYANG ANON ni dan aku bangga sebab ANON SAYANG AKU..

Actually aku mula tahu banyak perkara mengenai blog melalui Anon la..sebab anon suke kutuk blog aku kaw-kaw punye la sebab tulah aku sayang sangat tu..Pelik ke??aku suka Anon datang blog aku dan yang paling best bila takde orang datang komen anon ade datang tu yang aku sangat bangga dan tak perlulah nak gelabah denagn ANON..Korang tak suke anon??korang punye hal la..

Sebelum tamatkan entry nie..maaf ye andai kasar bahasa dan tersilap celoteh..aku memang macam nie la..enjoy korang punye life ye..and be heppy...

wassalam...

8 comments:

gnesop.com said...

bulan baik, mmg sesuai utk maaf bermaafan
selamat hari raya, maaf zahir batin

MaiRa QuEeN said...

gnesop.com:selamat hari raya..

peNulis SeNjA said...

rileks kekasih lama

MaiRa QuEeN said...

penulis senja:sape kekasih awak tu??

kunci locker said...

hahaha...blog aku sekarang byk anon...cmne??semua sbb entri panas hati....lalalal

MaiRa QuEeN said...

Kunci locker:ok what??kau yang nak..

Anonymous said...

Everything is extremely open and really clear explanation of troubles. was truly info. Your web site is quite useful. Many thanks for sharing.

Anonymous said...

Right after all, what an excellent website and beneficial posts, I'll upload inbound website link - bookmark this net internet site? Regards, Reader.