“Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com!!

Assalamualaikum semua..lamenye tak join segmen or pape contest..so nk join balik la..huhuhu..sape ade buat lucky draw or give away yg simple tu invite la..hehehehe..rajin nie..

Jom join ramai-ramai..orang nak promote nie...


nak join klik gambar kat atas ye..
tuan blog suruh komen sikit..sikit je aku nak komen..huhu..
komen aku...blog nie simple and nice..
blog nie jugak banyak info yang boleh diterjah..
cukup tak??sikit je kan??ehhehe
wasalam...

9 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

gud luck ye MQ.. makin femes la blog MQ kan :)

Maira Quee berkata...

Top:femes ape??makin jatuh ade..hahahha

Unknown berkata...

Melawat dr segmen same.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

Sufi Boutique berkata...

dr segmen UF..

http://sufi-boutique.blogspot.com/2011/09/sufi-boutique-nak-promosi-blog-di.html

sobri yaacob berkata...

selamat bknalan dtng sini dari segmnt umar faruq

http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

Maira Quee berkata...

mis ct:sy terjah ye nanti.

Maira Quee berkata...

sufi butique:maira terjah ye..

Maira Quee berkata...

sobri:maira terjah..

Asyikin berkata...

hye, datang dr segmen sama, baru ada masa jalan2 :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-promosi-blog.html

sudah follow awak, jemput singgah :)